Αρχική Σελίδα

Shenzhen Xunbao Technic Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης LCD για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης LCD για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε συνεργαστεί με το πρόγραμμα Plaza, το πρόγραμμα υπαίθριων σταθμών αυτοκινήτων, και μας καθιστάτε πάντα ικανοποιώ?.

—— Emad από το Ντουμπάι

Γρήγορα απάντηση και πλήρως κατανόηση τι χρειαζόμαστε, επαγγελματικός, σοβαρός, συμπαθούμε την επιχείρησή σας

—— Μορφή Αμερικανός Stepan

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Εργαστήριο συνελεύσεων μηχανών

  Shenzhen Xunbao Technic Co., Ltd.

   

  Εργαστήριο συνελεύσεων μερών

  Shenzhen Xunbao Technic Co., Ltd.

   

  Εργαστήριο συνελεύσεων Backlight

  Shenzhen Xunbao Technic Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες OEM/ODM σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, είναι εδώ μερικές εικόνες των περιπτώσεων OEM/ODM μας.

  Shenzhen Xunbao Technic Co., Ltd.

 • Ε & Α

  Η υπαίθρια ομάδα Ε&Α μας είναι ειδικευμένη στην υπαίθρια περιοχή LCD για περισσότερο από 20 έτη, τα περισσότερα από τα έχουν εξυπηρετήσει τα προγράμματα Huawei, τον επαγγελματία που περιλαμβάνονται στο δομικό σχέδιο, την τεχνολογία, τη θερμική τεχνολογία, τον ηλεκτρονικό έλεγχο, τον οπτικούς έλεγχο και τη ανάπτυξη λογισμικού.

   

  Αφιερώνονται στην εργασία τους, και ανέπτυξαν ποικίλα συστήματα για τα υπαίθρια προϊόντα, όπως το σύστημα πολυμέσων, το σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας και το μοναδικό μακρινό σύστημα παρακολούθησης της βιομηχανίας. Τώρα, τα όλα συστήματα είναι εξοπλισμένα με τα όλα προϊόντα μας. Εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα μας είναι τα πιό αξιόπιστα, προσιτά και ανθεκτικά.

   

  ● Κύριοι θερμικοί εμπειρογνώμονες σχεδίου

  Βαθμολογημένος από το πανεπιστήμιο του Πεκίνου της αεροναυτικής και της αστροναυτικής, που στην ψύξη και τον κλιματισμό, είναι όχι μόνο ο κάτοχος ενός μεταπτυχιακού, αλλά και ανώτερος μηχανικός. Συμμετέχων στην ανάπτυξη τεχνολογίας ελέγχου κλιματισμού και ψύξης για 26 έτη.

   

  Η ομάδα οδήγησε εισάγει την προηγμένη θερμική τεχνολογία προσομοίωσης για να προσφέρει στον πελάτη μας την πιό κατάλληλη αναφορά λύσης στην τοπική θερμοκρασία τους ή ποικίλο σκληρό υπαίθριο περιβάλλον.

   

   

  ● Κύριοι δομικοί εμπειρογνώμονες σχεδίου

  Βαθμολογημένος από το μηχανικό σχέδιο, έχει 12 έτη εμπειρίας στην ανάπτυξη του υπαίθριου γραφείου επικοινωνίας. Πολλοί μηχανικοί στην ομάδα του έχουν σχεδιάσει ποικίλα γραφεία επικοινωνίας για Huawei και ZTE, τα οποία είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο για τον εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών τους. Η ισχυρή μόνος-αναπτυσσόμενη ικανότητα και η γρήγορη ικανότητα προσαρμογής εξασφαλίζουν ότι μπορούμε να παρέχουμε τον πελάτη μας η καλύτερα προσαρμοσμένη υπηρεσία. 

   

  ● Οπτικός μηχανικός
  Οι περισσότεροι από τους έχουν λειτουργήσει για τους εσωτερικούς μεγάλης κλίμακας κατασκευαστές TV LCD. Αναπτυσσόμενος τις διάφορες υπαίθριες λύσεις εφαρμογής σκηνής, συνδυάζει τον καινοτόμο της υψηλής ευκρίνειας τεχνολογίας με τα οπτικά χαρακτηριστικά γυαλιού αντι-ταραχής. Προκειμένου να βελτιωθεί η διαφάνεια των υπαίθριων προϊόντων, αναπτύσσει μια υψηλή προοπτική, μια χαμηλή αντανάκλαση και ένα χαμηλό ηλιακό explosionproof γυαλί ακτινοβολίας για τα προϊόντα. Κατά συνέπεια, η οθόνη μπορεί να διαβαστεί σαφώς κάτω από το φως του ήλιου αλλά και να σώσει την ενέργεια αποτελεσματικά συγχρόνως.

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Xunbao Technic Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jeffery lee

Τηλ.:: 86-755-66802296

Φαξ: 86-755-29404352

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)